Om Alfa Inkasso as

Vår visjon:

«Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best. Er vi best vil vi automatisk bli store over tid».

Vi har gjennom mange år jobbet under denne filosofien, og at dette er riktig filosofi for oss og det underbygges av alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, og den posisjonen vi har i markedet i dag.

Som daglig leder i Alfa Inkasso as, er det min oppgave å definere mål og visjoner som vil gi langsiktighet for firmaet. Som leverandør av fakturaadministrasjon, integasjon, purreservice, kredittopplysninger og inkassotjenester har vi i Alfa Inkasso as et høy fokus på kvalitet og kundeservice. Fra vårt kontor i Stavanger har vi i dag kunder over hele Norge.

Med ansatte med høy kompetanse er vi godt rustet til å ta imot nye kunder. Vi har likevel en visjon om å gjøre våre produkter og tjenester enda mer tilgjengelig over hele landet enn det er i dag. Kontakt oss gjerne hvis du har innspill til hvordan vi kan bli enda bedre.

Med vennlig hilsen

Daglig Leder & Faktisk Leder
Tlf. 91856800

Kontakte oss

Kontakt oss
Ønsker dere å kontakte oss? Ring oss gjerne på telefon 51 200 300 eller benytt dette skjema. Fyll ut dette skjema så kontakter vi deg.
1000 characters left
Til toppen

Vi frigjør kapital og ressurser, forebygg tap på utestående fordringer.

Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
Postboks 5010, 4084 Stavanger

Telefon: 51 200 300
Mobil nr. 91 856 800
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.