Send oss din CV

Send oss din CV
All henvendelse blir behandlet konfidensielt så ikke nøl med å kontakt oss! Du kan også ta en uforpliktet prat med Daglig leder Jan-Einar Riska - Mobil. 918 568 00 eller send din CV til oss så kontakter vi deg.
1000 tegn igjen
Legg til filer

Karrierer hos Alfa Inkasso as

Vi treffes på telefon 51 200 300

Yrkeskarrierer hos Alfa Inkasso as

Alfa Inkasso as er lokalisert på i Stavanger. Vi har lang bransje erfaring. saksbehandlere med inkasso bevilling og faglig udannelse gjennom NIF nå (Virke Inkasso).

Vi er kjent for kvalitet og seriøsitet, vi satser på service for debitor og kreditoer, vi har hjulpet bedrifter til å styrke sin likviditet og utvikling med å forbedre sin likviditet.

Vi er annerledes enn andre inkassatoer fordi vi kan bidra med lang erfaring og innsikt i hvordan og hvorfor inkasso faget virker. Hva er hemmeligheten bak at vi har lyktes? Svaret er enkelt. En ufravikelig forpliktelse til kvalitet og faglig utmerkelse i alt vi gjør. Vi er stolte av vårt renommé som lokalt og seriøst inkasso firma som leverer tjenester innen fakturaintegrasjon, fakturaadministrasjon, purreservice og inkasso.

Selv om vi har vært i virksomhet siden 2009, tror vi at våre mest spennende dager ligger foran oss. Vi er opptatt av at bedriften skal nå nye høyder. Vår suksess ligger i evnen til å beholde og trekke til oss individer med talent og dyktige medarbeidere, for å lykkes i et miljø med høyt tempo.

Hvis du er på jakt etter et dynamisk og kreativt arbeidsmiljø,
kan Alfa Inkasso as være det rette stedet for deg.
Vi inviterer deg til å vurdere å slå deg sammen med oss i disse spennende tider. Det beste ligger foran deg!

Arbeidsmiljø hos Alfa Inkasso as er vi stolte over å kunne ansette dyktige mennesker som motiveres av å lykkes. I vårt inkassoteam har vi utviklet inkassokultur. Vi har et energisk miljø der du vil merke at du når ditt fulle potensial til å utmerke deg i jobben.

Interessert i å jobbe for oss?
Fyll ut skjema med din CV som vedlegg så hører du i fra oss!


Alfa Inkasso as

frigjør kapital og ressurser, forebygg tap på utestående fordringer.
  • Skogstøstraen 25

  • 4029 Stavanger

  • Postboks 5010, 4084 Stavanger

  • Mobil nr. 91 856 800

  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.