Kontakte oss.

Kontakte oss.
Ønsker du og kontakte oss? Ring oss gjerne på telefon 51 200 300 eller Chat med oss på denne siden. Du når oss også på E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Du kan også fylle ut dette skjema så kontakter vi deg.
1000 tegn igjen

Om Alfa Inkasso as Org nr. 993 519 537

Ønsker du kontakt med oss?
Ring oss gjerne på Telefon 51 200 300

Vår visjon:

«Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best. Er vi best vil vi automatisk bli store over tid».

Vi har nå gjennom mange år jobbet under denne filosofien, og at dette er riktig filosofi for oss underbygges av de alle positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, og den posisjonen vi har i markedet i dag.

Som daglig leder i Alfa Inkasso as, er det min oppgave å definere mål og visjoner som vil gi langsiktighet for firmaet. Som leverandør av fakturaadministrasjon, purreservice, kredittopplysninger og inkassotjenester har vi i Alfa Inkasso as et høy fokus på kvalitet og kundeservice. Fra vårt kontor i Stavanger har vi i dag kunder over hele Norge.

Med ansatte med høy kompetanse er vi godt rustet til å ta imot nye kunder. Vi har likevel en visjon om å gjøre våre produkter og tjenester enda mer tilgjengelig over hele landet enn det er i dag. Kontakt oss gjerne hvis du har innspill til hvordan vi kan bli enda bedre.

Med vennlig hilsen
Daglig leder og faktisk leder.
Jan-Einar Riska
Tlf.: 51 200 305
Mob.: 918 56 800


Happy Customer

Jan-Einar Riska

"Daglig og faktisk leder i Alfa Inkasso as har lang fartstid i bransjen. Jan-Einar har jobbet med inkasso siden 1987. Autorisert bevillingshaver og har inkassobevilling."

Daglig leder & Faktisk leder
Alfa Inkasso as


Vi holder til på Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger

Alfa Inkasso as

frigjør kapital og ressurser, forebygg tap på utestående fordringer.

  • Skogstøstraen 25

  • 4029 Stavanger

  • Postboks 5010, 4084 Stavanger

  • Mobil nr. 91 856 800

  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.