Skip to main content

Inkasso

Alfa Inkasso as er et autorisert inkasso byrå som har inkasso bevilling fra Finanstilsynet. Dersom dere opplever og ikke klare og inndrive deres faktura så søk gjerne råd hos oss. Vi har lang bransje erfaring helt tilbake til året 1987.

Det er normalt å be om eller forlange betaling for forfalte faktura. Enhver seriøs aktør gjør det. Dersom vi ikke får respons på inkasso varslet som henvises til inkassolovens § 9 og pengene fremdeles uteblir.

Vi vil da registrere inkasso saken og sende ut en betalingsoppfordring med oppstilling over kravet jmf. Inkasso lovens § 10. Oppnår vi ingen respons på betalings oppfordringen så vil vi jobbe videre med direkte kontakt på telefon og SMS for å finne en løsning.

Dersom dine kunder ønsker en betalingsordning, har en reklamasjon eller andre henvendelser så behandler vi dette.

Vi kredittsjekker saker før vi iverksetter rettslig inkasso. Vi søker løsning gjennom rettssystemet. De av dine kunder som ikke selv tar initiativ, blir kontaktet slik at saken blir avklart, målet er å løse saken uten å ta i bruk rettslig inkasso.

Vi tilbyr overvåkning dersom det i dag viser seg at skyldner ikke har midler. Vi følger kunden over tid for mulig løsning, vi sjekker jevnlig betalings oppførselen samt endring i verdier som skyldner annskaffer seg. Dersom det er positiv respons så iverksettes rettslig prosess.

Vi vil påstå etter lang bransje erfaring innen inkasso. At en sen betaler kan også være en god fremtidig kunde. Inkasso er et naturlig ledd i en god kredittoppfølging. Dersom du ønsker å ivareta faktura og betalingsoppfølging selv, er det naturlig å benytte oss til oppfølging av de av dine kunder som ikke betaler til tross for oversendt inkassovarsel.

Alfa Inkasso as tilbyr også behandling av inkasso saker i utlandet.
Vi begynner inndrivelses prosess i Norge og lykkes vi ikke så kan vi benytte oss av en kommisjonær. Kostnader for utenlands inkasso varierer fra land til land. Er du en av dem som opplever høye kostnader fra ditt inkassobyrå? Vi tilbyr våre kunder ulike avtaler. prinsippet.

Ta gjerne kontakt med oss for en fullstendig
presentasjon over våre tjenester.

Kontakte oss

Kontakt oss
Ønsker dere å kontakte oss? Ring oss gjerne på telefon 51 200 300 eller benytt dette skjema. Fyll ut dette skjema så kontakter vi deg.
1000 tegn igjen
Til toppen